Over ons

Over ons

Doe het samen met
Lups

Onze missie

Lupshosting biedt u de beste producten en service aan. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons bent u geen nummer. Elke klant heeft zo zijn eigen wensen en behoeften. Hierop anticiperen en handelen wij naar. Lupshosting biedt u ook de mogelijkheid aan om alles zelfstandig aan te pakken. Indien nodig staan wij altijd klaar om u te helpen.

Onze visie

Wij streven ernaar om ons bedrijf steeds meer te laten groeien en om te blijven innoveren. Ons doel is een klantentevredenheid van 100%.  Elke klant is voor ons van belang. Bij ons zult u geen spijt krijgen van uw aanschaf. Lupshosting staat voor goede service.

NAAST LUPSHOSTING BIEDEN WIJ OOK NOG
ANDERE DIENSTEN AAN VIA
LUPSWEBDESIGN:

Website

Website of blog laten bouwen? Bij Lupswebdesign is dat al mogelijk va. €299,-. Wij bouwen uw website helemaal op maat.

Webshop

Toch liever je producten online verkopen? Laat klanten eenvoudig uw producten bekijken en direct betalen via o.a. iDeal.

Grafisch ontwerp

Logo, visitekaartje of banner? Bij ons is van alles mogelijk. Laat ons weten waar u naar opzoek bent.

Onderhoud

Beschikt u over een WordPress website (gebouwd door ons)? Bestel dan een onderhoudspakket om uw website up-to-date te houden en extra te beveiligen.

Bedrijfsvideo

Staat uw bedrijf online maar mist u toch nog iets? Laat door ons een bedrijfsvideo op maat maken en overtuig uw potentiële klanten door middel van een bedrijfsvideo.

Tekst schrijver

Laat door onze specialisten uw teksten schrijven, herschrijven of controleren. Daarnaast kunnen wij de teksten vertalen naar het Engels.

PROFESSIONEEL & STRAKKE LAY-OUT

Wij maken gebruik van WordPress en gebruiken hier altijd de mooiste thema’s bij. Deze zijn modern en strak en passen uitstekend bij deze tijd. Wij verzorgen de indeling op een professionele manier zodat de site geschikt is voor zowel particulieren als bedrijven.

KWALITEIT

Onze website’s worden met grote aandacht en vol enthousiasme gecreëerd. Hierover wordt dus eerst goed nagedacht voordat we aan de slag gaan. Daarnaast werken wij tot in het kleinste detail naar nauwkeurigheid.

DE BESTE SERVICE

Bij ons is service erg belangrijk. Daarom geven wij onze klanten diverse aanvraag methodes. U kunt altijd binnen 24 uur een antwoord verwachten op al uw vragen en of offertes.

Bereken uw geschatte prijs via onze prijscalculator: