Domeinnaam claimen

Domeinnaam claimen bij Lupshosting

Een domeinnaam claimen kunt u altijd doen bij Lupshosting. Lupshosting heeft veel verschillende opties wanneer het aankomt op domeinnaam registratie. Wij zijn ons er immers van bewust hoe belangrijk het voor u is om een unieke domeinnaam te claimen. Waarom is dit zo belangrijk? Een domeinnaam is het eerste waar mensen aan denken wanneer zij naar de website van uw bedrijf gaan. En zoals u misschien wel weet, is de website tegenwoordig hét visitekaartje van een bedrijf. Een domeinnaam registreren is daarom belangrijk. Weet u al welke domeinnaam u wilt claimen? Ga dan direct aan de slag bij Lupshosting en profiteer van scherpe prijzen.

Uiteenlopende opties met een domeinnaam claimen bij Lupshosting

Bij Lupshosting kunt u al vanaf € 8,00 een domeinnaam registreren. Hierbij gaat het om een looptijd van een jaar. Bij Lupshosting heeft u altijd diverse opties met betrekking tot domeinnaam claimen. Wat zijn deze opties dan? U heeft keuze uit onder andere een .com domeinnaam, een .nl domeinnaam, een .info domeinnaam of bijvoorbeeld een .net domeinnaam. Daarnaast heeft u nog enorm veel andere opties. Met een domeinnaam claimen bij Lupshosting heeft u ook nog eens de keuze uit een nieuwe registratie, een verhuizing of een vernieuwing van een domeinnaam. Hoe het ook zij: u kunt altijd rekenen op scherpe prijzen. Al vanaf € 6,50 heeft u een domeinnaam bij Lupshosting! En hierbij gaat het om een echte eigen domeinnaam. Dat houdt in dat u uw eigen traffic heeft, en niet onderdeel bent van een enorm flatgebouw aan domeinnamen, waar u enkel een postvakje heeft. Interesse? Ga dan vooral direct aan de slag met het claimen van uw domeinnaam bij Order.lupshosting.nl.

Naast domeinnaam claimen ook hosting nodig? Dat kan bij Lupshosting!

Heeft u een domeinnaam geclaimd? Het is bij Lupshosting ook mogelijk om gebruik te maken van hosting. Vanaf € 1,99 per maand kunt u bijvoorbeeld al gebruik maken van het starter pakket. Hier heeft u 2 GB SSD opslag, onbeperkt dataverkeer, 400+ gratis one-click apps, onbeperkt e-mailadressen en nog veel meer. Vanaf € 3,99 per maand heeft u een platinum pakket en vanaf € 5,99 een diamond pakket. Hierbij zit het verschil in de hoeveelheid SSD opslag. Bij een diamond pakket heeft u bijvoorbeeld 250 GB SSD opslag. Klinkt dit goed? Bekijk dan direct de hostingpakketten van Lupshosting.nl.

Kwaliteit bij Lupshosting

Een domeinnaam claimen of hosting bij Lupshosting betekent dat u kwaliteit geleverd krijgt. Hier staan wij voor. Heeft u bepaalde vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor advies. Het contact is snel gelegd.

Bestel uw domeinnaam & webhosting pakket en geniet van alle voordelen!